Start

Toon mij uw startmenu en ik zal u zeggen wie u bent!

Start

In mijn geval: iemand die met Visual Studio .NET 2003 ontwikkelt op een roedel Virtual PC’s, AvantBrowser gebruikt als primaire browser maar zeer regelmatig Firefox gebruikt om dingen na te kijken, Frontpage moet gebruiken om een aantal sites te onderhouden, regelmatig met Remote Desktop naar andere server gaat, en die Photoshop CS2 gebruikt om beelden te editeren.

9 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.