Wife beater

Ik ben zonet, gesterkt door de hoop op een dag zonder veel pijn (vannacht maar om halfvijf wakker geworden van een beetje pijn in plaats van om drie uur met heel veel pijn), begonnen aan het verhuizen van de boeken van de living naar het achterhuis.

De kinderen zijn nog min of meer rustig, ‘t is een gemak. Louis en Zelie maken van de okkasie gebruik om Winnie De Poeh te spelen op de computer. En Jan loopt over en weer en doet druk transacties met zijn beer en verscheidene fopspenen, kwestie van zijn alstublieft (ada!) en dankuwel (adu!) te oefenen—en als ik me niet vergis begint er ook een kijk (ghei!) en een kat/hecate (ghah!) te groeien.

De zon is er min of meer doorgebroken, en haal boven die annalen: ik heb vandaag niet alleen een jeansbroek aan, maar ook sletsen en een singlet

Fotografisch bewijs, op verzoek van mijn madam:

Singlet

En nu twee keer raden waar ik dat ding vandaag gehaald heb :)

4 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.