Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Wife beater

Ik ben zonet, gesterkt door de hoop op een dag zonder veel pijn (vannacht maar om halfvijf wakker geworden van een beetje pijn in plaats van om drie uur met heel veel pijn), begonnen aan het verhuizen van de boeken van de living naar het achterhuis.

De kinderen zijn nog min of meer rustig, ‘t is een gemak. Louis en Zelie maken van de okkasie gebruik om Winnie De Poeh te spelen op de computer. En Jan loopt over en weer en doet druk transacties met zijn beer en verscheidene fopspenen, kwestie van zijn alstublieft (ada!) en dankuwel (adu!) te oefenen—en als ik me niet vergis begint er ook een kijk (ghei!) en een kat/hecate (ghah!) te groeien.

De zon is er min of meer doorgebroken, en haal boven die annalen: ik heb vandaag niet alleen een jeansbroek aan, maar ook sletsen en een singlet

Fotografisch bewijs, op verzoek van mijn madam:

Singlet

En nu twee keer raden waar ik dat ding vandaag gehaald heb 🙂

4 reacties

  1. haal boven die camera

  2. uit Sandra haar kast?

  3. Niet mijn fout: ’t is allemaal de schuld van de jaren tachtig (goed kwaliteit eigenlijk als dat tot nu meegaat …)

Zeg uw gedacht

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑