Expertise

Zo, ik ben er weer voor een paar maand van af: daarnet naar de gerechtsexpert geweest, met een dokter van de verzekering en een dokter voor mij erbij, om de resultaten van de testen van eind mei te bekijken.

Highlight van het rapport van de professor uroloog:

Het laat zich aanzien dat bij deze man er een blijvend deficiet van de bezenuwing zal optreden. Er bestaat ook een kans dat dit deficiet in het kader van reinervatie zal verslechten […] Voorspellen hoe de ultieme functie van de lagere urinewegen er zal uizien blijft in dit stadium speculatief […] De waaschijnlijkheid dat er restletsels zullen blijven […] is wel zeer groot.

A la bonne heure.

Het verslag van de röntgenfoto’s en de NMR en watnogscans was minder interessant: ingedukt alhier, ontploft aldaar, kifose ginder, yada yada. Niets nieuws.

Hoedanook: ik ga straks om mijn fiets, en dan met de fiets naar mijn huisarts, om het mij allemaal nog eens te laten uitleggen. En dan kan het afspraken maken een aanvang nemen: second opinions, third opinions, fourth opinions, ha!

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.