Honden zijn dom en ze stinken

Echt waar. Honden: dom. Honden: stank.

En, zoals al vroeger opgemerkt hier: als ze nat zijn stinken ze nog meer.

Honden zijn dom. Honden stinken. Honden zijn achterlijk. Honden zuigen.

Bah, honden. Eikes, honden.

Zo, en nu hopen dat dit nog wat sympatieke commentaren lokt zoals deze door ene Rotkojot:

 Tsss vuile moslim, ga ne keer uzelf wassen, precies of gij staat nooit naar u te kijken in de spiegel smorgens, loser, steekt ne keer ne c4 in u gat en ga wa op een duiveplein staan melken paljas, gij zijt waarschijnlijk ook nog is zo ne choco die graag in de poepkes van de schape zit te boren, by the way die stinke nog harder, kben van gaia homofielig moslimmeke van men reet. zaagt ne keer over u kat.

 legt klacht neer bij het CLB, die kan u wel helpe door deze droevige tijd van zwakte, ………………………………………………….LOSER LOSER, u gat vool viagra pille vuile zweetdief

…of deze door “2 girlies”:

 ei Vuijlsteke a gie zegt da honden stinken riekt toen een keer eerst an jen eigen gat. En by the way honden geven meer liefde dan dat een mens ooit zo kunnen.

Had ik al gezegd dat honden dom zijn? En stinken?

Ik lach ook eens graag met iets anders dan japanse namen, vandaar

Geschreven al luisterend naar: Elvis Costello – The Delivery Man – Heart Shaped Bruise (with Emmylou Harris)

15 reacties op “Honden zijn dom en ze stinken”

  1. Mja,

    was eigenlijk wel een beetje te verwachten he (die commentaren) 😛 Zelf vind ik honden gewoon te aanhankelijk voor mijn smaak maar dat is een keuze. Ik heb ook niet zo’n behoefte dat dieren (of mensen) aan mij hangen, daarom heb ik dus ook een kat , maar een hele lieve 🙂

  2. Dat honden stinken is gewoon een vaststaand feit. De beestjes kunnen het ook niet helpen, het is de schuld van hun talgklieren die een beetje overproductief zijn. Door een hond regelmatig te wassen verergert het probleem bovendien: je ontvet haar en huid van het beest, waardoor de talgklieren extra gestimuleerd worden.
    Dat honden echt dom zijn zou ik niet durven beweren. Sommige van die keffers hebben echt enig nut: drughonden, blindegeleidehonden, hulphonden, of gewoon als klankbord van de eenzame medemensch. Geconditioneerd en aangeleerd gedrag indeed, maar leer een pissebed maar eens stoppen voor het rood licht. En mijn katten zullen me nooit waarschuwen als het kot in brand staat: die bollen het gewoon af en laten mij gaarstoven in mijn bed.

    Maar persoonlijk moet ik er eigenlijk ook niet van weten. Want ze stinken (en nog geen beetje)!

  3. oké de meeste honden stinken echt wel ernorm! Maar der zijn er ook die helemaal niet stinken! Honden blijven trouwe dieren en zijn absoluut niet dom! Ze blaffen als er ongewenst bezoek is (zeer handig!) en zorgen voor een aangenaam gezelschap!

  4. Michel, onruststoker! (Ik heb hier nog een gigantische -uiterst brandbare- stock onverkochte vlaggen liggen van The Kingdom of Zog – of is het nu een republiek?)
    Hondenbezitters aller landen! Eén adres!

  5. ik vind je een sukkel en ik hou van hondjes en ze stinken niet jij wel !!z!!e zijn koddig prrrrrrrrrrrrrrt stinkaaart
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Ik denk dat mij mening eerder objectief is aangezien ik kort geleden een hond had en er neutraal tegenover stond. Het was een mooi lief beestje dat graag plaagde, niets op aan te merken buiten het feit dat vreemd genoeg overal dat hij buiten plaste of kakte het gras afstierf en niet terugkwam… dat is een fenomeen dat je zelf niet bij katten of mensen bekomt en was wel irritant… Maar hij had helaas wel een sterke geur die vooral opkwam als hij nat was.. en daar leek ik allergisch op te reageren. Toen de man van mijn schoonmoeder intresse had in onze hond en vroeg of hij hem niet kreeg hebben we hem uiteindelijk wel afgegeven. Want uiteindelijk kwam hij bij een hondenliefhebber terecht die ervaring had met het ras. Maar ja… helaas had ik ook last van die talg geur… kan heel sterk zijn.

Reacties zijn gesloten.