Kwaad op hond

Ik sympathiseer met die mens.

kak

Ik zou al kwaad zijn mocht een hond op mijn mat kakken, maar poepen! En dan nog in die mate dat de mat moet vervangen worden! Keer op keer!

Bah, de gedachte alleen al.

Nee meneer, ik ben echt geen hondenmens. Honden zijn dom en ze stinken. En je mag ze als baasje nog dagelijks met een gloeiende poker bewerken, nóg zijn ze trouw.

Nee, dan katten. Gemeen, lui, en als ze gelijk de onze zijn, kennen ze maar één truukje goed: onvindbaar zijn tot ze iets nodig hebben en dan zagen tot ze het krijgen.

Leve katten. Als ze bij u komen zitten, is het omdat ze dat willen, niet omdat ze tot in de merg van hun bestaan platgeconditioneerd zijn.

Geschreven al luisterend naar: Run DMC – Music From SSX Tricky – It’s Tricky (K-Rec Remix)

2 reacties op “Kwaad op hond”

  1. Ik deel helemaal uw mening, zie. En het kan erger: natte honden stinken nóg meer dan hun droge soortgenoten. Natte hond, eikes. (Alsook: droge hond, eikes.)
    En dat gehijg en die kwispelende staart telkens ze u zien… Is dat fysiek en biologisch zelfs mógelijk?

    😉

  2. Ge moogt onze Ziggi eens op bezoek hebben, nog gemener, geslepener en achterbaks kan bijna niet.

    Vogels doodbijten, er een dissectie op uitvoeren en daarvoor heel de terras gebruiken als dissectietafel.
    Gisteren vond hij dat de drinkbak van de kip ook zijn eigendom was, hij drinkt een beetje en zet er dan een fors geurspoor tegen (‘t kieken kon er niet mee lachen)
    Onlangs ongemerkt naar de zolder geslopen (we zijn de deuren aan’t schilderen dus was het niet moeilijk) om ons dan rond 4 uur ‘s nachts een bijna hartaanval te geven door doodleuk op bed te springen…

    Desalnietemin de mooiste en liefste poesbeest in de buurt!

Reacties zijn gesloten.