Microscopisch

Dooddoeners.

“De wereld is klein”—ha!

Gisterenavond voor het eerst in een jaar of zes gehoord van Patrick. Blijkt dat hij in januari en tot in 2007 naar Helsinki is verhuisd. Wij waren in januari ook in Helsinki.

Gisterenmiddag voor de tweede keer sinds twintig jaar jaar Marnix gezien—de vorige keer was in 1995, de keer dààrvoor 1985. Wij zaten tot 24 jaar geleden samen op de lagere school.

Vandaag voor het eerst in, oh, méér dan twintig jaar, van Tony gehoord. Tony en Marnix en Philip en Frank en Carine en ik zaten met zes in de klas in de lagere school—dat wil zeggen dat als we Philip en Frank en Carine erbij kunnen vinden, we een reünie kunnen doen!

En waarom ik microscopisch zei: gisterenavond ook ontdekt dat David, die ik niet persoonlijk ken maar net zoals Sandra en mij op zoek is naar Koen Van Overberghe, wel, dat zijn vriendin de meter is van Bruno en Tessa’s zoon. Dat ik Bruno al zo’n 23 jaar ken. En dat ik Tessa al zo’n tien jaar langer kende dan Bruno ze kent. Van ver, akkoord, maar toch… ik zat samen met haar op dezelfde lagere school.

Geschreven al luisterend naar: Robert Johnson – The Complete Recordings, disc 2 – If I Had Possession Over Judgement Day

Één reactie op “Microscopisch”

  1. Zonder tags… Hallo Michel, ik zat op dezelfde lagere school (een jaartje hoger denk ik), ik ken Bruno en Tessa goed en David en Nathalie nog beter… Zat Tessa bij ons op de lagere school bij Verbiest??? Ik val uit de lucht !

Reacties zijn gesloten.