Vrolijk

Vandaag op het werk hoop ik een aantal knopen door te hakken qua programmatie aan de nieuwe site, hoop ik ook de eerste batch nieuwe inhoud te krijgen, zou het kunnen dat ik een glimps opvang van hoe ons nieuwe intranet er uit zal zien (en kan ik er eigenlijk ook aan beginnen programmeren), en zou het wel eens kunnen dat we wat uitsluitsel krijgen over een heel deel van de inhoud van intranet en internet.

Sinds gisteren zit de site van het GCLC helemaal in de nieuwe site van het College ingebakken; misschien zou ik vandaag wel die van de Chair of European Civilization erin kunnen steken.

En thuis zijn Sandra en de kinderen de raamkozijnen en de kasten in de kamer van de Zelie en Louis aan het schilderen geweest gisteren, daar doen ze vandaag aan verder. Wij zijn vannacht in de kinderen hun bed gaan slapen omdat het allemaal nog moest drogen, en de kinderen lagen in ons bed.

Op dit eigenste ogenblik (7 uur ‘s morgens!) zijn ze allebei onverwacht wakker, en zitten ze voor de tv naar Hopla! te kijken.

En ik ga me op mijn gemak scheren, Cola inpakken en naar de trein aanzetten.

Ik ben content. Het leven is mooi. De toekomst rooskleurig. Alles komt goed.

Geschreven al luisterend naar: Doe Maar – Klaar – Alles doet ‘t nog