Muziek

Zegt Wannes:

Al luisterend naar: gwar…sinead o’connor…
nu ben ik niet heel zeker, maar is dat geen gigantisch stijlverschil? Klein vraagsken: hoeveel verschillende (muziek) stijlen zitten er in die pc’tjes van jou? Want, naar ik vermoed, het zijn er meer dan drie…

Tja. Er is iets van aan, vermoed ik.

Gwar hoor ik al jaren graag, al heb ik er maar die ene CD van (Scumdogs of the Universe), en Sinéad O’Connor, daar heb ik dacht ik ondertussen samen met Sandra wel alles van.

Ik heb zo’n Aldipod, en daar heb ik het volledige werk van Brassens, Brel, Bowie en de Beatles op staan. En ook van Nick Cave en Gainsbourg en Elvis Costello en Hoover(phonic). En Steely Dan, al is dat niet echt machtig veel in platenaantal.  

Samen met een stapel Sinatra, oude jazz en Zappa is dat zo’n beetje waar ik naar luister als ik van en naar het werk pendel.

Op de momenten dat ik op een computer zat waar er een “now playing”-plugin geïnstalleerd stond toen ik iets postte via BlogJet, was de afgelopen twee weken onder meer dit aan het spelen:

Welke stijlen daar nu meteen uit spreken, ik zou het niet weten. Ik hoor vanalles graag, en als ik dit overloop, zitten er maar twee dingen tussen die ik niet echt ken en veel opleg—Brand New Heavies en Franco Battiato. Al de rest zijn eigenlijk artiesten die redelijk vaak opliggen en die ik (mits geen getuigen in de buurt) graag luidkeels meezing. 

Geschreven al luisteren naar: Stanley Holloway – The Ultimate Coasters – With Her Head Tucked Underneath Her Arm

2 reacties op “Muziek”

  1. ‘k Heb het gezien. Mijn computer is een paar maand geleden op het werk eens op repeat blijven spelen de hele nacht door, en nu zijn mijn statistieken helemaal om zeep 🙂

    Ik zou de plugin eens op al mijn computers moeten herinstalleren.

Reacties zijn gesloten.