Afgesneden

Dàt voelt raar aan: ik heb een hele roedel RSS feeds waar ik thuis op gesubscribed ben.

Sinds ik weer werk en niet hele dagen thuis zit, heb ik een systemische achterstand van honderden en honderden posts die ik niet gelezen krijg. Daar zitten uiteraard een aantal klassieke veelschrijvers bij, genre Gizmodo en Akihabara News, maar ook alle weblogs en fora die ik normaal gezien dagelijks volg.

Het was me nog niet echt opgevallen, met alle drukte van de afgelopen dagen op het werk en thuis met de kinderen, maar blijkt daarnet dat ik van Newsgator eigenlijk al sinds 27 augustus niets meer binnengekregen had!

Niet moeilijk dat alles gelezen was!

Enfin, Outlook gesloten en heropgestart, en nu zit ik met dus duizenden entries te lezen. ‘t Wordt vrees ik een mark all as read voor de meeste feeds.

4 reacties op “Afgesneden”

  1. Mja, ik heb ook de tijd ni om al mijn RSS-feeds te lezen. Sommigen posten gewoon te rap, zoals de eskimokaka-ers of pietel. Ik vraag mij af waar ze de tijd vinden om het te schrijven als ik de tijd nog niet vind om ze te lezen…

  2. Ik ken het probleem. Teveel geschrijf, te weinig tijd. En er zitten werkelijk pareltjes tussen. Ik hou het op een select clubje gegadigden. De rest passeer ik tussendoor eens om de zoveel weken.

Reacties zijn gesloten.