Daarom dus

Zó wijs is dat, als er veel gebeurt op het werk. Zo lakoniek op het intranet kunnen aankondigen dat de directeur van het European Department van het IMF even komt spreken over “Prospects and Strategies for the Euro Area”, en dat alle staff en students welgekomen zijn.

En ondertussen bezig zijn met vijf verschillende delen van de website tegelijkertijd, en org charts in Illustrator aan het maken zijn, en dringend ernstig nadenken over hoe we programmes open for registration het beste duidelijk maken, en nog al die andere dingen—groots!

En o ja, panorama’s van onze nieuwe campus in mekaar vijzen, ook altijd fijn:

Verversdijk

Kijk, daar links dat wit worden auditoria, en dat gebouw daar achteraan worden bureaus, en zo is er nóg zo’n identiek enorm groot gebouw achter de camera, en in die put komt, eum, dacht ik de fundering voor nog een gebouw, en al, en al.

[al ga ik volgende keer wel mijn visoog op de D70 vijzen, of minstens een bredere breedhoek, want zo pano’s met achttien beeldekens da’s niet meteen een model van gemakkelijkheid, om nog niet te spreken van parallaxproblemen die allerlei vaagheden geven en dingen]

Geschreven al luisterend naar: Georges Brassens – Supplique pour être enterré à la plage de Sète – La non-demande en mariage

7 reacties op “Daarom dus”

  1. Ik gebruik PTGui en autopano enzo om die dingen aan mekaar te krijgen, heel goed spul enzo, maar er gaat inderdaad niks boven een 360° lens, spijtig dat da ding 40.000 oude Belgische Franken kost 🙂

  2. Ik heb totaal geen verstand van fotografie, maar een lens van 360°… kan zoiets? Hoe kan je nu fotograferen wat er pal achter je gebeurt.

  3. Ik ben haast zo oud als Bob Dylan en ik had dat nog nooit in mijn leven gezien, en ik heb nochtans als veel gezien. Wonderlijk !

Reacties zijn gesloten.