Pace yerself, arr

Nope. Ik ga niet werken dit weekend.

Ik zou eigenlijk wel willen, maar: (1) ik ga mij toch maar nerveus zitten maken omdat ik met een klein schermpje bezig zou zitten en (2) ‘t is eigenlijk niet goed om tijdens het weekend te werken. ‘t Zal volgende week al genoeg lààt werken worden.

Het is misschien moeilijk te geloven, maar het is écht wijs op het moment: de laatste week voor onze nieuwe site on-line moet komen.

Er zijn nog een aantal lacunes, waarvoor we maandag de knoop doorhakken of we ze gaan opvullen of niet. Er zijn nog een aantal functies die er niet in zitten—de belangrijkste is wel de event calendar, die eigenlijk nog helemaal moet gedaan worden, maar publicaties zouden eventueel ook nog databasegestuurd kunnen worden, alsmede speeches en dergelijke.

Er zijn ook nog een aantal dingen die over de jaren organisch gegroeid zijn, en waar we ons van afvragen of we ze gaan definiëren en uitleggen dan wel sub rosa laten voorbijgaan. Dingen als het feit dat sommige departementen “X Office” heten en andere “Y Service” en nog andere gewoon “Z”, dat sommige dingen die allemaal dezelfde naam hebben eigenlijk drie of vier verschillende zaken zijn. En de hele moeilijkheid om het concept “one College, two Campuses” uit te leggen—een concept dat je aanvoelt of net niet aanvoelt, maar dat heel erg moeilijk in duidelijke bewoordingen te vatten is.

Er is een heel (belangrijk) stuk van de website waarvan ik nét weet dat er nieuwe inhoud en structuur en functies in komen, maar ik kijk er echt naar uit om het te doen, want het is eignelijk bijzonder interessant.

Er is ook nog het feit dat ik nu nog maar één header image heb waar er misschien wel een stuk of twintig zouden moeten zijn.

Enfin ja. Strèss! Maar wijs!

Één reactie op “Pace yerself, arr”

Reacties zijn gesloten.