Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Gent.kwist

We zijn bestolen!

Het is niet eerlijk!

Awoert akelige semi-professionals!

Gent.kwist

‘t Was vanavond kwis in de Bal Infernal, en ik had maar een half woord van i. nodig om de gent.blogt-ploeg te komen vervoegen. Mijn eerste kwis, jazeker.

Nu, we hebben dat hoegenaamd niet slecht gedaan. Er waren 65 punten te rapen, en we zijn op vier punten van de winnaar gestrand:

De punten

Maar er waren blijkbaar veel meer teams bij dan normaal, iets met dat het tegenwoordig meetelt voor het één of het ander klassement, en dat het niet eerlijk is, anders zouden we ‘t schijnt in de top drie gezeten hebben.

Beh.

Maar! We kunnen ons troosten in de wetenschap dat we het in de televisie- en entertainment-ronde met tien op tien beter waren dan al de rest, ha!

2 reacties

  1. Last van slecht tegen het verlies kunnen? Van de ploegen die voor jullie geëindigd zijn, waren er maar 3 die voor het eerst in de Bal Infernal kwamen, de anderen waren Bal-ploegen. Dus zouden jullie nog altijd niet in de top-3 gestaan hebben. Gent.blogt is ook een nieuwe ploeg, overigens… die ook meedoet aan het klassement! Eerst de hand in eigen boezem steken dus.

    En met zo’n score ligt een top-3 plaats toch wel binnen handbereik zeker. Succes!

  2. Maar maar maar.

    Zó lig ik er ook niet van wakker hoor 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑