Kut

Eén van de vijf homo’s op de Heren Maken De Man haalde daarnet gillend een vuile borstel vol haar uit een schuif, en hij kirde (doelend op de vrouw van de te restylen man) “eikes! die Anja is weg en ze is haar kut vergeten!”

Zo foùt! Zo cliché! Zo akelig!

Maar ook: zo ongelooflijk wijs! En lang geleden dat ik zo in een deuk lag van de televisie: drie jeanetten die schooljongensgewijs over het schaamhaar van een vrouw aan het giechelen waren, en allemaal samen de slappe lach!

Leve de niet-geaseptiseerde televisie!

4 reacties op “Kut”

  1. Heb het ook gezien (woensdag al, want vandaag was ‘t de herhaling). If I were in charge, ik zou het er toch uit geknipt hebben. Ocharme die Anja. Dat blijft haar voor altijd achtervolgen… op ‘t werk, op familiefeestjes. Zo van: “Anja, zijde uw kut niet vergeten?”. Nee, voor dat mens moet het niet zo leuk zijn, denk ik. Maar langs de andere kant mogen die mensen toch content zijn met al die sjieke nieuwe meubels die ze zomaar voor niks gekregen hebben van de vtm. In ruil daarvoor mogen ze ook eens lachen met mijn kut op tv. Of zo.

  2. De heren zijn inderdaad super om eens mee te lachen. Nog zo eentje: Schoon en medogeloos. Twee 55+ dames in witte pakken die jongeren op de vingers tikken omdat ze begot niet weten hoe biervlekken uit het tapijt te halen.

    O ja, tip: als ge een vrouw wil verleiden, moet ge blijkbaar uw eau de cologne over de verwarming gooien. Volgens de dames helpt dat…

  3. eau de cologne zou bij mij averechts werken: ik word er echt ziek van (misselijkheid, flauwtes…) als mensen geurtjes hebben in hun huis. Dus enen stap binnen en heel hard naar buiten lopen 🙂

Reacties zijn gesloten.