6 reacties op “Wim”

  1. Toemme zeg! Ik ben erachtergekomen dat die Wim een verre neef van me zou zijn. Tante nonneke aan de lijn gekregen, die wist me te vertellen dat: mijn overgrootvader (die kapper/cafehouder was in Wetteren) had een broer. Zijn kleinkind was de vader van Wim en Petra. We zijn die tak van de familie uit het oog verloren door de schuld van ‘Bontje’ (de vrouw van mijn overgrootvader) omdat die de hele tijd en met de hele familie overhoop lag. Tsk, stel je voor. Ik wist daar helemaal niets van. Shame on me.

  2. Wim zou economie gestudeerd hebben en op zijn 25 met de scouts in Holland een duik gedaan hebben (samen met een meisje) in te laag water waardoor die twee verlamd geraakt zijn. Ze vechten nog steeds voor enige vergoeding (verzekeringstuff enzo) en vandaar dat hij in het nieuws was. Tsjonge.

  3. Pingback: Fank Foto Funk
  4. Ik werk aan een stamboom van de famile De Somere. Ik ben een oom van Wim. Onze familie relatie gaat via mijn grootmoeder langs vaders zijde die de zus is van uw over groot vader Cyriel. Ik zou het zeer op prijs stellen mocht u mij via e-mail de gegevens van de afstammelingen van Cyriel doorsturen.

    bedankt op voorhand,

    Werner De Somere

Reacties zijn gesloten.