Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Analytics

Bon, ik ben dus super-critisch. Op het onredelijke af. Een zaag. Een gegeven-paard-in-de-bek-kijker.

En al.

Sorry hoor, ‘t kan zijn dat ik me vergis, maar stond daar ergens in vette letters (of zelfs in kleine, iele lettertjes) op dat Google Analytics een beta-product was?

Nee toch?

Google, dat zijn toch die mannen die miljoenen requests per seconde opvangen hé? Kunnen die dan niet inschatten hoeveel man hun overgekochte Urchin gaan gebruiken? Gisteren was het onbruikbaar traag, vandaag zijn we meer dan 24 uur later en heb ik nog geen weet van iemand die al statistieken gezien heeft.

En is er dan echt niemand die hun feedback leest die die ene gif-file kan aanpassen?

T_anal

Waarom krijgen die mannen al dat krediet altijd? Ach ja. Positief blijven. Het komt allemaal wel goed op den duur—en ik ben tenminste geen betalende klant van Urchin, ‘t schijnt dat die tegenwoordig op dezelfde servers staan als de gratis accounts (tot zover hun 200 dollar per maand!).

Geschreven al luisterend naar: Puccini – Madama Butterfly disc 1 – Gran ventura

googleanalytics

3 reacties

  1. Hoe, is niet alles wat iets of wat anti-MS is niet automatisch bangelijk goed? *puzzled*

  2. Ik heb het uit curiositeit ook even geïnstalleerd, maar het werkt niet. Doe ik iets verkeerd, of ben ik nu te kritisch? 😉

  3. Bij mij zegt dat spul al twee dagen “your data will be generated after twelve hours”

    Hmpf.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑