FeedDemon 1.6

Maar allez!

Helemaal onder mijn radar binnengeslopen: de release candidte van FeedDemon 1.6.

Ik werk, leef en eet in Outlook, en NewsGator voor Outlook is voor mij dan ook gewoon de allerbeste manier om mijn feeds te lezen. Maar ik ben hoegenaamd niet te vastgeroest om nieuwe dingen uit te proberen, en van alle Windows-stand-alone newsfeedlezers heb ik FeedDemon altijd al de beste gevonden.

Waarschijnlijk heeft het er veel mee te maken dat Nick Bradbury een verdomd goeie programmeur is—HomeSite, ring a bell?—en dat FeedDemon serieus goed is.

Maar wat me helemaal over de streep zou kunnen trekken, is dat FeedDemon tegenwoordig eigendom is van Newsgator, en dat subscriptions en wat al dan niet gelezen is, gesynchronchroniseerd wordt tussen mijn computer op het werk en mijn computer thuis en tussen Newsgator Online en FeedDemon en Newsgator Outlook.

Eens testen, denk ik zo.

feed rss software

Één reactie op “FeedDemon 1.6”

  1. Ik gebruik FeedDemon al enkele maanden, en ik ben er serieus content van. Het enige dat mij minder bevalt is dat de posts standaard in IE worden gelezen, het is wel in het programma verwerkt, maar het blijft IE. Voor de rest niks dan lof over dat ding, ik las ergens dat het “de Rolls Royce van de RSS-readers” is, en ik ben het ermee eens.

    Zeker de moeite om een te proberen.

Reacties zijn gesloten.