Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Find some, lose some

Teruggevonden: de draad van mijn scheermachine. Ook teruggevonden: de draad van mijn camera—nu mag ik mijn vers gekochte batterijoplader op het werk laten liggen.

Ik denk dat ik morgen eens ga verder dingen aan de kant leggen, wie weet wat ga ik niet nog allemaal terugvinden. Want ik heb ondertussen de draad van mijn DVD-speler mislegd, én de DV-naar-firewiredraad.

Niet dat ik hem meteen nodig heb voor thuis, maar wel op het werk: ik zou wat meer willen doen met video. En daar is ook zo’n Sony MiniDV-camera, en die had blijkbaar geen zo’n kabeltje out of the box, dus ‘t zal te bestellen zijn.

verloren brol

2 reacties

  1. “Den draad” met ander woorden

  2. Ik heb zo’n leuke “dradenkist” waar al die dingen hun thuis hebben. Nooit verloren draden!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑