Junior

De kinderen mogen op blijven en we kijken samen naar het Junior Eurosongdinges.

Zucht.

Griekenland (vàls maar vàls gezongen) en Denemarken (iep op en rap en al, wellicht leuk, maar het Deens gaat me nets iets te snel om te snappen) zijn al voorbij, en ik vraag me af of het aan mij ligt, of zijn meisjes tegenwoordig sneller volwassen dan vroeger? 

Ik bedoel, die griekse dansende vijftienjarige meisjes, en die deense dansende zeventienjarige meisjes waren voro hetzelfde geld twaalf en dertien, want het meisje van Croatië dat nu zingt ziet er vijftien uit maar is er maar tien.

En verder, voor de rest: ‘t is al even erg als het gewone Eurosongfestival, maar eigenlijk nog slechter.

…later…

Goeie help, er was een jongleur in de entr’acte van het junior eurovisiesongfestivaldinges.

And ze points of ze Ghent jury: eerste plaats slechtst in beeld gebrachte jongleeract!

eurovisie televisie

Elders over misschien hetzelfde

18.05.2006: Athene! | 12.02.2006: Eurosong, halve finale II | 15.07.2013: Elementary | 01.10.2012: Crimi Clowns | 22.09.2012: History repeating | 19.09.2012: Verbouwingen: de kasten en de televisie | 20.07.2012: De top 11 tv-intro-songs aller tijden | 30.06.2012: Draadboel (vervolg) | 28.06.2012: Draadboel | 06.06.2012: Decentrale backups, en ook: #takemymoneyHBO

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.