X-Factor

Egad. Door SAM van daarnet het begin van X-Factor gemist.

Paco Garcia zingt, nootgewijs correct vermoed ik, Unchained Melody. Maar die mannelijke Mena Trott in hem steekt me zwaar tegen. En zijn Engels is barslecht. En ik gelóóf hem niet als hij zingt. Nè. “Het plaatje,” zoals men soms wel eens zegt, “klopt niét”.

En Lilian St. Pierre heeft iets afgrijselijk afgrijselijks aan.

Patrick en Carina doen Het kan niet zijn, als dat al geen machtige nummerkeuze is—ik vind de versie door Jean Blaute geproducet en door Soulsister gezongen op Turalura het allerbeste op die overigens in het geheel uitstekende CD. En, goeie help, P&C doen dat màchtig goed.

Kiekenvlees in Vlaamse Huiskamers, blokletteren de kranten morgen, als er nog gerechtigheid is in de wereld. Daar is nu eens niéts slechts op te zeggen.

Ivann gaat van Can You Feel The Love Tonight zingen. Ik heb maanden aan een stuk The Lion King gedraaid in de bioscoop, en ik kreeg er elke keer weer een krop van in de keel. Maar Ivann doet niet iets te veel Elton John na, het is me te slaafs, en het overtuigt me niet.

Udo doet het zoals alle weken weer zeer goed, àf zonder afgelekt te zijn. Relaxed en toch spannend. Effortlessly good, azzet ware. Al staken zijn “one more time guys”-kreetjes me toch een béétje tegen, zijn “don’t forget to smile ladies and gentlemen” op het einde maakte veel goed.

Het Cappaert-gezusterte doet iets in ‘t frans, maar ik ben niet meteen verkocht. Non môssieu.

I dunno.

televisiex-factor

Elders over misschien hetzelfde

11.12.2005: X-Facteur | 04.12.2005: X-Factor | 06.11.2005: X-Factor, vervolg | 06.11.2005: X-Factor | 02.10.2005: Dom Vlaanderen | 20.07.2012: De top 11 tv-intro-songs aller tijden | 08.05.2012: Mmmmmm Doctor Who | 17.05.2008: Kleine Dvořák | 26.06.2006: Superstition | 12.02.2006: Eurosong, halve finale II

3 Comments

  • Ik heb maanden aan een stuk The Lion King gedraaid in de bioscoop

    Hebt gij een leven als filmdraaier achter de rug? En zoja, wat mag ik mij daarbij voorstellen, de vent die de film op de projector hangt en in gang zet enzo? Ik heb ooit nog een maand of 2 slavenarbeid verricht in de Kinepolis in Brussel, aan de snoepkes en de pop-corn enzo. Nooit in de projectiezalen geweest, en nog spijt van.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.