Het schijnt dat ik zaag

Zegt dog of flanders:

Als 90% van de klanten content is met 99% uptime, of zelfs 95% uptime, en liever extra functionaliteit heeft voor hun geld in plaats van extra negens na de komma, zult ge nog lang kunnen zagen.Als 90% van de klanten content is met 99% uptime, of zelfs 95% uptime, en liever extra functionaliteit heeft voor hun geld in plaats van extra negens na de komma, zult ge nog lang kunnen zagen.

Neen, ik zaag niet over extra uptime.

En ik betwijfel sterk dat 90% van de klanten meer functionaliteit wil—dat zou wel de eerste keer zijn dat de grote massa echt functionaliteiten nodig heeft.

Goede werking, ja.

Ik betwijfel geen ogenblik dat 90% van de klanten er wél een probleem mee hebben dat ze anderhalve minuut moeten wachten vóór hun entry on-line geraakt.

Dat màànden aan een stuk élk weblog op Typepad dubbele, driedubbele en vierdubbele commentaren staan had omdat het gewoon zo traag was dat bezoekers voortdurend time-outs kregen.

Dat het op een gemiddeld groot weblog ùren duurt om het uitzicht te veranderen, als je de pech hebt de “individual entry template” te moeten aanpakken en alles te moeten rebuilden.

Dat mensen die Typepad al een tijdje gebruiken en ook een eigen domeinnaam gebruiken voor hun weblog, de beelden die naar Typepad ge-uploaded werden, ondertussen op drie of vier verschillende locatie terugvinden, onder twee of meer domeinnamen—wat een eventuele verhuis al helemaal moeilijk maakt.

Dat mensen, àls ze er even bij stil staan, zich vragen gaan stellen over hun contract met SixApart, waar nergens echt duidelijk wordt wat er gebeurt als ze “teveel” bandbreedte gebruiken.

En dergelijke.

En trouwens: ik zaag graag eens, ja. Maar ‘t is gelijk genoeg dat ik maar een klein beetje zaag of de mensen beginnen te zagen dat ik aan het zagen ben.

Van twee maten en twee gewichten gesproken, pff.

3 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.