links for 2005-12-11

One Comment

  • *runs off to buy a pack o’ camels*

    Nee serieus, het zou vandaag de dag niet meer waar zijn, zulke reclame. Dat van die dokters en van die smooth taste en die throat irritation heel misschien nog wel, maar letterlijk tegen de mensen zeggen ‘rook 30 dagen camel’ is zoiets als zeggen ‘probeer 30 dagen elke dag een lijntje coke van ons merk’. Vrij grote kans dat de mens de 31ste dag ook een sigaret van Camel opsteekt/een lijntje coke snuift, regardless.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.