Humor

Eigenlijk wel (ergens) grappig: destijds van Typepad naar WordPress overgestapt, en van één server naar een andere, zonder enig probleem.

En sindsdien al twee keer een dag of zo platgelegen wegens DNS-miseries.

Maar goed. Actieplan: blog.zog.org is nu opnieuw een CNAME die verwijst naar een (nieuw) weblog bij TypePad. Ik heb een support request ingediend (vanmorgen al) bij Dreamhost, om te weten te komen wat het juiste IP-nummer is waarop de website nu draait die de inhoud blog.zog.org eigenlijk bevat.

En van zodra ik daar zeker van ben, verzet ik weer de DNS-settings bij Exabytes zodat blog.zog.org met een A record naar Dreamhost verwijst.

Zucht. En dan verhuis ik de registratie van zog.org helemaal naar Dreamhost. Had ik dat gedaan, ik zou nog geen enkel probleem gehad hebben met de site.

Enig probleem is dat het gemakkelijk nog meer dan een dag zou kunnen duren: ze zijn daar bij Dreamhost enorm traag in support. Vorige keer waren er voortdurend maar zo’n 180 support requests in de queue en heeft het al meer dan een dag geduurd; nu zitten er bij de zevenhonderd items in de wachtrij.

dreamhosttypepad

Één reactie op “Humor”

Reacties zijn gesloten.