Mijn hoofd is een zeef

Ik heb vandaag van 10 tot pakweg 11 een vergadering, en er moet ook vandaag rond de middag een relatief grote mailing de deur uit.

Het is al heel het weekend dat ik loop te plannen hoe ik het werk dat ik nog moest doen voor die mailing (tekst in template gieten, beeldje kiezen, nieuwe pagina’s op de website zetten, alle nodige pagina’s op de website aanpassen) in die ene voormiddag zou kunnen schoenlepelen.

En dan kom ik vanmorgen toe, en weet ik van ver noch van dicht wat het precies was dat ik nog zou doen. Was het het EU Fact finding Seminar? Was het het Advanced Community Law Training Programme? Of was het alsnog de EU Policy Workshop (#3, Information Society and Knowledge-based Economy)?

Surely not die laatste, want daar had ik vrijdag al alles voor klaargezet, maar als het één van die twee eerste is, dewelke dan? En heb ik alle informatie die ik nodig heb om alles (press release, mailing, etc.) te versturen?

Ik ga niet zeggen dat ik in paniek was, maar toch een beetje licht ongerust. Niet dat het allemaal grote drama’s zijn als het een uur of twee later verstuurd geraakt, maar toch, ik heb ze graag te stekken begin de namiddag, net na de middagpauze.

Ik dus bellen naar Gaëlle, kwestie van te bevestigen wat het precies was—blijkt het alsnog die EU Policy Workshop te zijn. Waarvan ik me nù pas herinner dat ik er inderdaad tijd voor had gekregen nadat er vrijdag iets anders weggevallen was. Al wat ik nog moet doen, is wachten op de lijst van de contactpersonen, en dan kan het mailtje de wijde wereld ingestuurd worden. Geen werk meer of niets.

Tsss. I’d lose my own head if it weren’t screwed on.

werk