Schluss?

Wat leest mijn lodderig oog?

Deng houdt er – noodgedwongen – mee op na 31 nummers, dat is na 2,5 jaar. Waarom? De hoofdaandeelhouder ziet het niet meer zitten, vindt dat de groei té traag gaat en trekt zich terug. Niets aan te doen. We moeten dichtvouwen. De ware redenen blijven troebel, slechts één ding is duidelijk: het enige blad dat zich écht onafhankelijk mocht noemen verdwijnt. Laat het leedvermaak bij de rechtse wankers een ongebreidelde aanvang nemen.

Hey, en ik heb geen enkel van de 31 nummers gelezen.

Ben ik nu een rechtse wanker?

update: O kijk, (pdw) schrijft verder

Kennelijk wordt dit blog gelezen, want tien minuten nadat bovenstaande post werd, euh….gepost, werd er links en rechts driftig getelefoneerd en krijg ik te horen dat een en ander in beweging is gezet waardoor Deng mogelijkerwijs gewoon blijft bestaan.

Allez ju. Ik kan misschien toch nog gewoon zo’n Deng kopen.

deng

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.