Bodemval II

Muh. Experiment half geslaagd, maar eigenlijk helemaal mislukt.

Om te beginnen, uiteraard juist wat Karl zegt: bodemvallen goed uit de weg zetten en aanduiden (om te vermijden dat g’er zelf in valt), en als het grote potjes zijn, best een gaas of een visnet of zo boven leggen (kwestie van te vermijden dat er muizen of padden of zo in sukkelen).

Daarnaast ga ik er een stuk of vier zetten denk ik, en het volgende keer maar zo doen:

Bodemval

…’t is te zeggen een glas in een putje met daarboven een omgekeerd bord op blokjes of zoiets.

Want vannacht had het een beetje gemiezerd, en vanmorgen vond ik dus een glas met een klein bodempje water, waarin een aantal verzopen loopkevers.

beesten

Elders over misschien hetzelfde

31.08.2012: Voornamelijk omdat ik niet mag vergeten het vanavond aan de kinders te laten zien | 26.08.2012: A place for bunnies | 15.08.2012: Als het kriebelt moet je | 13.05.2012: Lazy harp seal, he does not behave proactively | 14.09.2008: Een dagje Planckendael | 29.04.2008: Verzin uw eigen omschrijvingen | 29.07.2006: Museum | 13.07.2006: Identificatie | 24.04.2006: Beesten | 16.03.2006: Vlieg

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.