Aftellen

We zijn nu echt wel ernstig aan het aftellen: de ene voorwee na de andere. Nog geen regelmaat of zo, en ook niet sneller dan om de paar uur of zo eens, maar toch.

Het wordt dan ook tijd om de checklist af te lopen…

De valies voor in het hospitaal: klaar.

Doopsuiker en recipiƫnten en dingen: gemaakt, gevuld, en klaar voor verhuis.

Evacuatieplan uit Brugge voor mij: ik laat bij elke verplaatsing, zelfs binnen het gebouw, aan Sandra weten waar ik te bereiken ben. En Peter-de-collega-van-Sandra komt tegenwoordig met de auto uit Gent, als het dringend is, zou hij me kunnen voeren—zodat ik er op pakweg drie kwartier kan zijn in plaats van op anderhalf uur.

De kaartjes: eerste versie van de tekeningetjes ontvangen. We hebben nog wat opmerkingen, maar het zou kunnen dat ze niet meer kunnen doorgaan wegens tekenaar niet in het land—dan doe ik zelf wat aanpassingen.

Adreslijst voor de kaartjes: vervolledig ik van zodra ik tijd heb, vanavond of morgen.

Kind erkennen: oei! Moet nog gebeuren! Het kan wel nog na de geboorte, dan moeten we met drie gaan, maar toch.

Elders over misschien hetzelfde

26.04.2012: “Dus nog een weekje of 2 en je zit weer een hele stap verder” | 19.04.2012: Verbouwingen: onze eerste farce! | 26.08.2011: Verbouwingen: het project | 07.09.2008: Opklaringen | 15.04.2008: Meesterplan, deel twee | 15.09.2007: Keukenplannen (1) | 02.01.2007: Nog 363 dagen! | 23.06.2006: Ah getver | 06.06.2006: Scheut | 06.06.2006: Te doen deze week

One Comment

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.