Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Freelancers gezocht

Zegeuh… als iemand een freelancer zou kennen die kaas gegeten heeft van ColdFusion (of eventueel ASP.NET) voor de realisatie van een drietal kleine projectjes voor een non-profit…

(marktprijs betaald, uiteraard)

13 reacties

 1. Is Python/Django ook goed? 😉

 2. Hmm, twas te denken e 😉 Sorry, ASP.Net is 4 jaar geleden… En CF hebk nooit veel mee bezig gehouden wegens “iek”

 3. Geef mij maar CF boven ASP of PHP. Het is toegankelijker en intuitiever.
  Vertel mij bijvoorbeeld eens waarom je, als je een query wil uitvoeren, eerst zowel de variabelen voor de recordset als voor de connectie moet definiëren, vervolgens de inhoud van die variabelen opgeven, én dan nog eens een commando geven om de connectie en de query uit te voeren. Waarna je, uiteindelijk de beide variabelen eerst nog eens moet leegmaken, en de recordset én de connectie moet sluiten. Terwijl je dat met twee regeltjes kan : <cfquery …> en </cfquery>

 4. @Luc: Ge kunt ne website ook makkelijker ineensteken met Frontpage dan manueel, maar is die daarom beter? Ik betwijfel het zeer sterk.

 5. Ow ow ow. Stoppen Jozef.

  Wat heeft de editor te maken met de kwaliteit van de website? Ik maak mijn sites op het werk met een mengeling van Frontpage en Visual Studio en Notepad++. Zijn de pagina’s die ik in Wisual Studio maak plots “beter” dan die die ik met Frontpage maak?

  En wat ColdFusion betreft: waarom zou het intrinsiek slechter zijn dan een andere taal? En al wie er commentaar op heeft: al ooit eens serieuze dingen geprogrammeerd in een versie van ColdFusion recenter dan vijf jaar oud?

 6. Tja.
  Waarom zou je met Windows werken, als je hetzelfde kan met tekstcommando’s ?

 7. Al iemand gevonden, Michel?

 8. Um, ’t was niet voor mij, eigenlijk…

 9. Mocht ’t nog actueel zijn houd ik me aanbevolen.

 10. Ik ben op zoek naar een freelancer voor CF.

  Geinteresseerd?

 11. Beste, ben een freelance Coldfusion ontwikkelaar/designer/… . Neem gerust een kijkje op mijn website http://www.aftersun.be en contacteer me vrijblijvend indien interesse!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑