Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Katrien Schotte naakt!

Toen ik noch van haar noch van pluimen wist wie Katrien Schotte was, heeft deze cover van P-Magazine me een paar dagen lang gebiologeerd. In heb hem uiteindelijk ingescand, Photoshopgewijs alle tekst ervan gesmurft, en dan op mijn weblog gezet. We schrijven maart 2003.

Een tijdje later blijkt dat het beeldje op allerlei naakte BV-sites terechtgekomen was. Ondertussen was het, samen met een achttal jaar websites, al een tijd verdwenen van mijn server—miserie met een mislegde server bij mijn vorige werkgever, weetuwel. Het is dan mei 2004.

Ongeveer een jaar later, in juni 2005, stond de zoekterm nog altijd in de top-vijftien voor de maand.

Katrien Schotte

Ik was nu net op een oude computer aan het zoeken naar het geboortekaartje van Jan (het nieuwe geboortekaartje zal een variatie op de drie vorige zijn), en daar kwam ik in c:\temp\ Katrien weer tegen. Naakt.

Lage resolutie, al herinner ik me dat de scan zelf indertijd redelijk degelijk van resolutie was. Niemand heeft die nog ergens staan zeker? Nee zeker?

Enfin, eigenlijk: niet echt meer geïnteresseerd.

6 reacties

 1. En DOM, maar DOM! En een lelijke tongval! Ik ben er allergisch aan, mar qua uiterlijk mag ze er zeker zijn.

 2. u bent een pracht van een vrouw die mag gezien worden niets op aan temerken groetjes doe zo voort

 3. Amai Michel(le) 😀
  Ik wist niet dat het in u zat, haha! 😀

 4. Ik doe mijn best om altijd mooi op de foto te staan. Mijn buik intrekken en zo. Toch fijn dat er mensen als Marc zijn die dat appreciëren.

 5. deze meid is wonder mooie moest ik haar tegen komen zou wel weten wat er mee te doen

 6. Hallo,
  ik heb een meisje op mijn msn staan en ze heet annelien coorevits..
  zou dat de echte miss belgie zijn of niet?
  ik hoop het wel hoor!
  grtz X

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑