Katrien Schotte naakt!

Toen ik noch van haar noch van pluimen wist wie Katrien Schotte was, heeft deze cover van P-Magazine me een paar dagen lang gebiologeerd. In heb hem uiteindelijk ingescand, Photoshopgewijs alle tekst ervan gesmurft, en dan op mijn weblog gezet. We schrijven maart 2003.

Een tijdje later blijkt dat het beeldje op allerlei naakte BV-sites terechtgekomen was. Ondertussen was het, samen met een achttal jaar websites, al een tijd verdwenen van mijn server—miserie met een mislegde server bij mijn vorige werkgever, weetuwel. Het is dan mei 2004.

Ongeveer een jaar later, in juni 2005, stond de zoekterm nog altijd in de top-vijftien voor de maand.

Katrien Schotte

Ik was nu net op een oude computer aan het zoeken naar het geboortekaartje van Jan (het nieuwe geboortekaartje zal een variatie op de drie vorige zijn), en daar kwam ik in c:\temp\ Katrien weer tegen. Naakt.

Lage resolutie, al herinner ik me dat de scan zelf indertijd redelijk degelijk van resolutie was. Niemand heeft die nog ergens staan zeker? Nee zeker?

Enfin, eigenlijk: niet echt meer geïnteresseerd. Want terwijl deze foto nog altijd a priori geen pijn aan de ogen doet, heb ik de dame zelf ondertussen (ook al jàren geleden) aan het werk gezien op de televisie, en ik moet zeggen: eeyargh. Niet meteen mijn tas thee. Noch van doen, noch eigenlijk bij nader inzien, van uitzicht. Net iets teveel de praying mantiss-look, if you acquire my drift.

Elders over misschien hetzelfde

21.02.2008: Lien Van de Kelder naakt | 25.03.2006: SEO Schmeo | 16.02.2006: Naakt

13 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.