Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Nieuwe horizonten

Een mens is nooit te oud om eens iets nieuws te doen. En dus hebben we vanavond dan maar eens een stap in het ongewisse gezet.

Gereageerd op een advertentie van een (jonger) koppel dat en “avontuurlijke avond” wou beleven. “Open voor alles”, zei de advertentie. Enfin, wij onszelf dus in onze meest comfortabele kledij gehesen en alle mogelijke hulpstukken en tubes en zo meegenomen in een grote sportzak…

Euh nee, wat zeg ik? Helemaal verkeerd: we zijn met ne maat naar de cinema geweest en daarna een glas gaan drinken.

🙂

Syriana. Ik vond het een fijne film. Sandra niet. So it goes.

2 reacties

  1. Ik voel die bas in mijn ballen!

  2. Lol, ik was ermee weg, met grote ogen O_° 🙂

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑