Pikkendief

Naar aanleiding van deze post bij Bruno, en ook wel naar aanleiding van mijn verplaatst zijn naar een (tragere) ontwikkelserver bij Dreamhost die wel geen problemen heeft van niet-afgesloten PHP-processen en waar ik dus wel plugins op mijn weblog kan zetten:

Ha!

UTW werkt wel al, maar ik heb nog geen tag-pagina of tags-overviewpagina gemaakt. Later vandaag eens, als ik uit het hospitaal terugkom.

En ik ben denk ik te dom om te snappen hoe custom formats voor UTW in mekaar zitten, dus ik doet het maar zo:

<?php
$predefinedFormats["zoglist"] = array ('pre'=>'<p class="tagslist"><strong>Tags: </strong>','default'=>'%taglink%, ','last'=>'%taglink%','post'=>'</p>', 'none'=>'geen');
?>

ergens buiten mijn main loop, zodat ik kan doen alsof “mijn” format een gepredefinieerd formaat is binnen de loop:

<?php
UTW_ShowTagsForCurrentPost("zoglist");
?>

‘t Is wellicht niet de manier waarop het zou moeten, maar alla.

O! En: die Sparkstats werken gelijk niet zoals ze zouden moeten: alle staafjes hebben precies dezelfde kleur, wat niet de bedoeling is. Ook eens naar te kijken. Dàn.

Elders over misschien hetzelfde

07.02.2008: Advertenties, nog eens | 19.03.2006: Plugins | 19.11.2005: Aardig | 19.08.2012: Variabelen en scoping en dink | 05.12.2011: Links van 12 november 2011 tot 5 december 2011 | 05.08.2008: Efficiënte SQL | 02.04.2008: Teringtranslatie | 16.02.2008: Een nieuwe website, en dergelijke | 11.02.2008: Bah, WordPress | 28.12.2007: WordPress naar Drupal

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.