Plugins

Um ja. Ik heb wat achter de schermen geprutst op mijn weblog. Het werkt hier met WordPress 2.0.2, en de volgende plugins, in alfabetische volgorde:

Brian’s Latest Comments zorgt voor een nuttiger commentaaroverzicht dan gewoon “latest comments” chronologisch:

Brianscomments

Gravatar zet icoontjes naast comments (stel uw eigen icoon in op Gravatar.com—dat lukt meestal zonder problemen, behalve als uw naam Sandra Pattyn is):

Gravatar

Dunstan’s Time Since. Nutteloos, en ik denk dat ik het er eerstdaags weer af smijt. Toont de tijd sinds de entry gepost werd:

Timesince

SparkStats. Ook nutteloos, maar wel grappig om zien, en sparklines zijn natuurlijk tot nader order nog altijd cool. Geeft een combinatie van het aantal posts en het aantal comments op die posts:

Sparstats

Ultimate Tag Warrior onder meer om keywords, erm, tags, aan posts te verbinden:

Tags

…en om tag coulds te genereren en zo:

Tagcloud

Unformatted om in sommige oudere posts te vermijden dat WordPress automatische formattering doet en/of automatisch “van deze” aanhalingstekens plaatst.

WP-PostRatings, ook al in de categorie “nutteloos maar wel wijs”. Laat mensen hun gedacht geven van één tot vijf over elke post.

Ratings

Die laatste is de meest recente, en wellicht ook de meest nutteloze van allemaal: niet alleen kan het me niet echt schelen, maar ook en vooral het is compleet irrelevant. Want waar staan die ratings eigenlijk voor? De mate waarin men het eens is met wat ik zeg? Hoe wijs iets is? Hoe mooi een foto? Hoe goed geschreven (ha!) een tekst? Hoe nuttig iets is?

Nee: compleet stom, die plugin. Maar wel wijs dus. En ‘t zou nóg wijzer zijn met ajax en dinges. Ik denk dat ik het er voorlopig wat laat op staan.

Elders over misschien hetzelfde

07.02.2008: Advertenties, nog eens | 01.03.2006: Pikkendief | 19.08.2012: Variabelen en scoping en dink | 05.12.2011: Links van 12 november 2011 tot 5 december 2011 | 05.08.2008: Efficiënte SQL | 02.04.2008: Teringtranslatie | 16.02.2008: Een nieuwe website, en dergelijke | 11.02.2008: Bah, WordPress | 28.12.2007: WordPress naar Drupal | 16.12.2007: Gentblogt 2.3

8 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.