Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

The Doctor Is In

Phil McGraw is een magische mens.

Wij kijken graag naar zijn programma op WijfTV. Ik wil mij niet uitspreken voor Sandra, maar ik persoonlijk, ik zie Dr. Phil machtig graag.

Fantastische mens. Helemaal gegrond in de werkelijkheid en zo. Ik heb er geen moment moeite mee om te geloven dat hij zich niet voordoet als iemand anders op televisie: ik denk werkelijk dat hij in ‘t echt ook zo is.

En die schimmige Robin: wei-eird! En toch: ik heb hoegenaamd geen last van sceptische gedachten. Dat ze niet het ultieme geluk bij elkaar gevonden hebben, of dat ze niet heel de rest van hun natuurlijke leven bij elkaar zullen blijven.

Dr. Phil heeft meestal gelijk. Nee, wacht: ik heb het nog niet meegemaakt dat ik bij mezelf dacht dat Dr. Phil ongelijk had. En dat vind ik groots.

Ik denk dat ik hem graag als vriend zou hebben.

High praise indeed.

[euh, jawel, ik weet het, ik weet het: hook, line & sinker] [maar toch]

3 reacties

  1. PErsoonlijk vind ik Dr Phil zo glad als een paling in een emmer snot, maarja.

  2. Ik vind de Phil ook nen toffe gast, maar ik had niet gedacht, not for one minute, dat jij hem interessant zou vinden. Hook, line & sinker, jawel.

  3. Ik ben ook te vinden voor dr. Phil: ik hoor hem graag bezig en ik krijg ook de indruk dat hij de mensen op zijn programma ├ęcht wil helpen.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑