Eén april

Eigenlijk spijtig dat Anna bijna twee weken te vroeg geboren is.

Als ze nu nog niet zou geboren zijn, zouden we een fijne aprilwitz proberen uithalen hebben: zo net na middernacht beginnen met een berichtje dat het erop lijkt dat de weeën in gang geschoten zijn.

En dan vervolgen met regelmatige updates, om dan rond zes uur naar het hospitaal aan te zetten. En om dan tegen de middag een aankondiging te plaatsen dat onze zoon, Philip Vuijlsteke, geboren was om elf uur op 1 april 2006.

En dat het wel toevallig is, en dat we er eigenlijk al een beetje bang voor waren, dat hij op dezelfde dag als zijn grootmoeder zou geboren worden, en kon hij niet nog een paar dagen wachten tot de de dag hij uitgerekend was?

En kwestie van de naam: Philip naar mijn broer maar dan op zijn engels, en het kaartje in dezelfde stijl als dat van de andere drie maar met een knipoog naar die andere (Howard) Philip:

Philip-Vuijlsteke-2

Meh. Ik vraag me af of er iemand niet zou ingetrapt zijn?

:)

Elders over misschien hetzelfde

02.03.2008: De kaartches | 28.03.2006: Met gepaste trots | 19.03.2006: Hoera! | 24.01.2006: Die PZ

11 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.