links for 2006-04-08

3 Comments

  • Ik moet zeggen, ik heb weinig problemen met wat mensen lezen, maar as ik iemand of Dan Brown, of the “Left Behind” serie zie lezen dan weet ik al dat ik dat mens niet al te snugger moet inschatten.

  • Uitstekende analyse Martin! Ik heb alles van Dan Brown gelezen. Ik heb bijna alle Harry Potters uitgelezen. Vandaag begin ik aan de (voorlopig) laatste. Ik ben waarschijnlijk, eigenlijk met bijna zekerheid oer, maar dan ook oerdom. En lelijk. En stinken. En dan moet ik nog aan alles van Aspe beginnen: kan ik nog minder snugger worden, ik kijk er alvast naar uit !

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.