Outlookloos

Mijn PST-file is in groot onderhoud. Een backup genomen, en dan de repair tool erop losgelaten. Preventief.

Deze morgen heb ik dat in gang gezet, rond een uur of halfacht. Rond de middag was het tooltje nog bezig. Toen ik terugkwam van het schoolfeest, nu net, om halfzeven, wist het me te zeggen dat er fouten gevonden waren in de .pst, en dat die konden gerepareerd worden mits een druk op de repair-knop.

Repair

Maar nu staat het dingetje al een half uur ogenschijnlijk niets te doen. Geen progress bar, geen boodschappen, niets.

Misschien heeft het last van de grootte van het bestand: ik zie links en rechts dat .pst’s van meer dan 2 Gb soms wel eens lastig doen. Dus kan ik me inbeelden dat een .pst van bijna 10 Gb ook niet-alledaagse kost is voor het arme repairtooltje.

Nu, ik laat het ding nog een tijdje draaien, baat het niet het schaadt niet. En in het slechtste geval neem ik mijn oude, niet-gerepareerde .pst en doe ik daar gewoon mee verder. Zó enorm zit ik er niet mee in.

Maar: ondertussen zit ik al bijna een hele dag zonder Outlook. Ik voel me naakt. Brr.

update 20u24: repair complete! ha! ha! back in full force!

[ware het niet dat we net allemaal aanzetten naar de internationale fanfare]

Elders over misschien hetzelfde

05.12.2011: Links voor 5 december 2011 | 09.03.2008: Close, no sigar tho | 14.12.2007: Backup/restore | 08.08.2006: Terug! | 20.01.2006: Outbox | 18.11.2005: Crisis bezweerd

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.