Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Idealisme

…en toen vroeg ik me af waarom ik zo er ambetant van loop van heel die web 2.0-achtige toestanden en hoe de term door allerlei mensen op allerlei manieren gebruikt wordt.

Want enfin, eigenlijk: wat kan het mij schelen? Als marketeers dat op één manier willen begrijpen en ontwerpers op een andere en psychologen op een derde en voor mijn part hondenfokkers op nóg een andere manier: waarom zou ik mij daar moeten over opwinden, juist?

En waarom reageer ik dan zo pinnig als er mensen zeggen dat iets web 2.0 is? Ik denk dat ik er achter ben. En het heeft alles te maken met idealisme en compromissen sluiten en de manier waarop de wereld in mekaar zit en dat het niet eerlijk is. En ik ga nog eens mijn gedachten op orde zetten en zo, maar alvast: doet allemaal wat gij niet laten kunt!

Het kan mij bij deze officieel niet meer schelen! 😀

Geschreven al luisterend naar: Jeff Buckley – Grace – Lilac wine

7 reacties

 1. ik vind uw blog zo ENORM web 2.0 !

 2. Ik heb gehoord dat ze binnenkort Web Vista gaan uitbrengen. Dat schijnt ook helemaal de bom te gaan worden :-p

 3. wat barre zegt is waar !
  die 2.0 moet ge enkel en alleen bekijken in het licht van “t web is nu zodanig veranderd t.o.v. een paar jaar geleden, dus daarom 2.0” ik lees nu dagelijks uw blog dankzij mijn rss feed, zie af en toe een fotoke ook op flickr van u, en … IK KEN U NIET EENS?
  een paar jaar geleden was dat gewoon niet zo (althans voor mij, maar ook vele anderen).

  niemand kan een deftig antwoord geven van WAT precies de 2.0 is, maar het IS wel anders, daar kunt ge niet omheen vind ik

 4. [ik heb depechie zijn weblog kapot gemaakt door een commentaar na te laten, hihi]

 5. Fixed LOL
  Tja blijkbaar hebben die Theme bouwers nie alles in hun documentatie staan 🙂

  Er was nog nen plugin verplicht om het werkende te krijgen dus !

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑