Absolute Sandman

Allez ju, ik zal weer mijnen bruinen mogen opentrekken.

Kijk alhier, Sandman vóór en na (klik voor groter):

Sandman

Te lezen bij CBR:

“Absolute Sandman” collects the first 20 issues of Neil Gaiman’s groundbreaking series, with 18 of the 20 stories completely re-colored. As can be seen by the example shown, the new colors look spectacular. The hardcover volume will be released in November. Wayne joked that new “Sandman” projects will depend on how well the $99 volume sells.

Gn. Mijn $99 zit al klaar.

Elders over misschien hetzelfde

02.12.2006: Kopen | 29.08.2015: Gelezen: The Mechanical | 27.08.2015: Gelezen: Aurora | 27.08.2015: Gelezen: 14 | 25.08.2015: Gelezen: The Anecdota or Secret History | 22.08.2015: Gelezen: The Princess Bride: S. Morgenstern’s Classic Tale of True Love and High Adventure | 17.08.2015: Gelezen: Declare | 10.08.2015: Gelezen: Bossypants | 09.08.2015: Gelezen: City of Stairs | 01.08.2015: Gelezen: The Lathe of Heaven

3 Comments

  • Óf doe het the real geek way en scan uw oude comics in op de computer, maak wat acties in photoshop tot hetzelfde effect als een recoloring bereikt is en druk ze deftig af. Zelf digitaal alles wat beter satureren en hier en daar wat magic wand-werk en fillen enzo…is dat geen leuk projectje? *kuch*

  • Ik heb practisch alles van Gaiman…

    Zijn nieuw boek : Anansi boys is trouwens verkrijgbaar.

    Maar voor wat andere inkleuringen ga ik het eerste deel van Sandman nu echt niet opnieuw kopen. toch zeker niet aan die prijs
    ik heb voor mijn lederen luxe editie van the wake wel ongeveer hetzelfde betaald… maar authentiek blijft authentiek.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.