Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Ah getver

FTP doet raar. En Blogjet wil niet meer opstarten, ik verdenk mijn computer van nog meer dan anders borked te zijn. ’t Moet weer lukken: die ene dag dat ik thuis ben, en het ding besluit overhoop te liggen.

Ah well: niets aan te doen. Ik moet er toch vandoor: meetings! In Brussel! Eerst for business, en dan for pleasure.

En dan vanavond: proberen WordPress ervan te overtuigen dat het wel degelijk mogelijk is om twee WordPress-sites op één database te laten draaien. En dan morgen: meeting! Terminologie! Knopendoorkappen!

En ik had er eigenlijk niet bij stilgestaan toen ik vorige week vakantie vroeg voor vandaag, maar ik mis er het bezoek en de speech van Ján Figel’—Commissaris voor Onderwijs, opleiding, cultuur en meertaligheid. Spijtig, want ik had de man graag aan het woord gezien. Ja, ik zal de opgenomen videoconferentie kunnen bekijken, maar ’t is toch niet hetzelfde.

En ik kan er ook geen foto’s van maken, zo geraakt mijn plakboek “trek eens zoveel mogelijk Europese commissarissen” ook niet vol natuurlijk.

2 reacties

  1. 2 WP’s op 1 database moet niet moeilijk zijn volgens mij, je kan de prefix van de tabellen (standaard wp_) geloof ik ergens aanpassen?

  2. Neenee: twee wp’s op 1 set tabellen. 🙂

    Twee WordPressen in één database is uiteraard geen enkel probleem!

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑