Brand!

O, fijn. Vertel dat tegen mensen die moeten geopereerd worden:

Just when you thought it was safe to go into the operating room: surgical fires. Virtually all operating room fires ignite on or in the patient. These fires typically result in little damage to equipment, cause considerable injury to patients, and are a complete surprise to the staff.

[via MeFi]

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.