Dampoort

Dwangneurose, da’s meteen zo’n vies woord. Koppigheid ook, maar op een andere manier.

Wat er ook van zei: ik probeer zeer hard vol te houden als ik mezelf of anderen ooit eens beloofd heb om iets te doen.

Eén van die dingen was dat ik me voorgenomen had om elke dag dat ik op de Dampoort was voor het werk, een foto te nemen.

Ik heb die foto’s een tijd lang gepost, tot een paar maand geleden. Niet dat ik er mee opgehouden ben of zo: nee hoor. Elke dag dat ik er ben in het terugkomen van Brugge, neem ik een foto. Elke week heb ik een thema, en elke laatste dag van de week neem ik een foto die het thema van deze week met dat van volgende week linkt.

Waarom? Geen idee eigenlijk. Want ik zet de foto’s, die (uiteraard) lang niet altijd goed zijn, eigenlijk zelfs niet meer on-line.

Misschien moet ik er eens een aparte website rond maken. Kijk, dit was de week van 19–23 juni. Thema: geel.

Ghost dogg Watch your step Ieder contact is gevaarlijk! Voor rolstoelen  Achterlicht

En ondertussen blijf ik dus maar gewoon verder foto’s nemen.

Thema deze week: blondines.

Blond

Elders over misschien hetzelfde

14.04.2006: Dampoort – Tweede versnelling | 13.04.2006: Dampoort – op een wagon | 12.04.2006: Dampoort – Tweede klasse | 10.04.2006: Dampoort – 1 en 2 | 22.03.2006: Dampoort – Langs hier! | 21.03.2006: Dampoort – Luidsprekers | 20.03.2006: Dampoort – Uurwerk | 14.02.2006: Dampoort – Uurwerk | 13.02.2006: Dampoort – Modder | 10.02.2006: Dampoort – Hell

5 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.