Del.icio.us op 13 juli 2006

One Comment

  • Ge-wel-dig! En zeer accuraat in mijn geval. Herbert Grönemeyer, Pet Shop Boys, Depeche Mode, The Police, Kraftwerk, Morrissey, Paul Simon, Mike Oldfield, Calexico, David Bowie, Paul McCartney… Jammer genoeg nog geen Nits, Franco Battiato, Tom Mcrae, Philip Glass of Bach. Ken je nog zulke goeie “verwijssites”?

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.