Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Fini! Gedaan!

…of toch bijna.

Er zijn geen eindes van de Gentse Feesten meer, meneer.

Van 6u tot 8u15 doorgebracht op de Vlasmarkt, die nog stampende vol zat en dat het er naar uitziet dat dat nog zo zal zijn tot ergens deze namiddag vroeg. Of het zou moeten zijn dat ze dit jaar met de mannen van Ivago rond een uur of tien, elf wel degelijk weggejaagd geraken.

Het optreden van de Zundapps in de Charlatan is aan mijn voorbij gegaan: ik zou zelfs niet weten of er een optreden is geweest of niet.

…en voor de rest: daarnet Hendrik en Hans en Steve en Ilse en  tegen het lijf gelopen. En Iwein en maten. En, was dat even weird: Jan Pensaert, Esq. die plots zijn arm rond mij legde, zegge en schrijve zeventien jaar nadat ik hem het laatst gezien had.

En een Uitstekend Goede Professionele Fotograaf die, enigszins tired and emotional, met mijn fototoestel aan de haal ging. 🙂

Afijn, Gentblogt zo’n 150 artikels later: Gentse Feesten bijna gedaan ook. ‘t Is niet alsof we er nu mee ophouden natuurlijk: gewoon weer terug naar normaal. He he.

Eens diep nadenken waar we het heel de maand augustus ook weer over gingen hebben…

7 reacties

 1. Eindelijk. Nu kunnen we terug naar de serieuze en deftige things in life.

 2. Ha! Ik heb u foto’s zien trekken (ben die met het gele fluo elastiekje). Wel een leuk sfeerbeeld! Ik beleef het al helemaal terug opnieuw en ik ben nog maar just thuis. Dank u wel daarvoor. De Gentse Feesten waren weer super, maar toch blij dat het op zijn einde is. Het is goed geweest!

 3. Ik heb een suggestie in uw mailbox gedeponeerd. Ik denk wel dat je je zult amuseren als je erop ingaat.

 4. De meneer die deze weblog leest dankt u voor de foto. *grinnik* (en meer zit er niet meer in vandaag, dikke ellende, zo’n kater)

 5. Wel, meneer die deze weblog leest: ge waart allemaal redelijk in de wind, uw kater is dik verdiend. 🙂

 6. Jammer,
  Stond iets meer in het gedrum en je/jullie gemist.
  Had ook enorm zin om foto’s te trekken, van al dat vrolijk volk (ik incl.), maar wat ik met gsm uitrichtte trekt op niet veel.

 7. Ik ben dit jaar niet op de GF geraakt, maar heb dankzij dit stukje toch een even grappig als handig spreekwoord leren kennen: “tired and emotional” 😉

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑