Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Reutel reutel

Al een klein uur op het werk, en al een klein uur dat de computer aan het reutelen is om de mail binnen te trekken. Zo’n 15.000 unread mails, waarvan zo’n 13.000 spam, ‘t is proper.

O en kijk, InDesign CS2 4.0.3 update.

En binnen 11 dagen moet ik mijn wachtwoord opnieuw veranderen.

En ik heb me niet goed geschoren vanmorgen.

Maar voor de rest: dezelfde mensen zaten weer op de trein, het weer lijkt weer wat normaler geworden te zijn, er stond nog drank van mij in de koelkast, en ik heb weer twee goeie monitors vóór mij. Small blessings. Count ‘em. 🙂

Geschreven al luisterend naar: Bruce Springsteen – The Rising – Lonesome Day

2 reacties

  1. Die password-policies vind ik vreselijk. Ik moet hier ook om de 30 dagen mijn paswoord veranderen en het moet verschillend zijn van de laatste 12 gebruikte paswoorden.
    Normaal heb ik 1 paswoord voor alles (eentje bestaande uit grote/kleine letters en cijfers), maar als je contant je paswoord moet veranderen neem je tamelijk snel makkelijk te onthouden en dus onveilige paswoorden.

  2. 2000 mails voor 2 weken verlof, er loopt iets mis in de communicatie aan uwe kant, me dunkt.

Zeg uw gedacht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2019 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑