Sanity Clause

3 Comments

  • By the way Groucho heeft ook veel geschreven. Indertijd heb ik eens voor 20 BEF zijn boekje ( in het FR gekocht ” Mémoires d’ un amant lamentable”. ‘k Heb dat op vakantie gelezen, en om de twee minuten in een holle lach geschoten.

    Allen al bijv. 2 dingen. 1. Zijn opsomming van de 765 dingen die hij doet terwijl zijn vrouw haat toilet maakt, 2. het internationale concours over ” de geschiedenis van de liefde” ( de Duitse inzending is 7 delig, zoiets als 3956 p.; de Franse is erg kort, gepubliceerd op én blad toiletpapier.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.