*drie*

Drie gouden medailles, drie. En nu eens kijken wat Ivan Sonck daarvan zegt.

Elders over misschien hetzelfde

12.03.2006: Alles is relatief | 19.03.2008: Tia en Tommeken

8 Comments

  • Ik denk eerlijk gezegd dat hij het eventjes niet zal herhalen. Wachten tot de bui over is.

    In het andere geval …tegenover de Amerikanen zijn ze kansloos; ik zal nooit zeggen dat er een geurtje aan zit – citeer me niet verkeerd; ik hoor al mensen denken dat we de wereldtop zijn maar we moeten niet gaan zweven; de Ć©chte toppers konden er niet bij zijn, waren geblesseerd; zoveel succes is een vergiftigd geschenk voor de Belgische atletiek …

    Veel zinnen met het woord “maar”, alleszins. Schitterende prestatie, maar. Perfecte wedstrijd, maar. Mooie avond voor ons land, maar.

    Toch respect dat hij tegen de stroom in durft roeien, verondersteld dat hij het uit eerlijke overtuiging doet.

  • Het is intrigerend omdat je het gevoel hebt dat hij misschien niet helemaal ongelijk heeft (zelfs over die windmeters lijkt hij mogelijks een punt te hebben). Er lijken ook wel wat dubbele bodems in te zitten, terwijl hij misschien gewoon een Vlaming Oude-Stijl is. Zo eentje die vooral schrik heeft om te overdrijven of om onbescheiden te zijn. En dat vind ik dan weer geen slechte houding.

    Ik ben blij in elk geval blij dat ik hem nooit op een verjaardagsfeestje heb uitgenodigd :-)

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.