Herbegonnen

Zelie zei het vanavond plots tegen mij, en ‘t schijnt deze namiddag ook al tegen Sandra: dat ze weer in haar dagboek wil schrijven.

Het is er een tijd niet meer van gekomen, omdat de routine er niet meer was: eerst kamp, dan Gentse feesten en elke avond veel te laat, en dan gewoon elke avond zo lang mogelijk wakker blijven tot ze echt wel moest gaan slapen.

Maar goed. Herbegonnen dus. Eens benieuwd of ze het uithoudt.

Louis wil trouwens ook schrijven. Niet dat hij het al kan lezen, maar hij wil ook zijn dag neergeschreven hebben.

Ik sta er helemaal achter: hun gedachten leren verwoorden en structureren, verhalen vertellen, ze kunnen er maar wel bij varen. Ik ben nog altijd niet van plan ze te corrigeren of zo, en al helemaal niet om in hun plaats te schrijven. Ik kijk er alvast naar uit hoe het evolueert over de maanden en jaren.

http://zelie.vuijlsteke.be en http://louis.vuijlsteke.be, voor wie het zich afvraagt.

Elders over misschien hetzelfde

07.04.2012: Het leven zoals het is | 06.05.2008: Kinderen: 75% zonder problemen | 10.02.2008: Op stap | 05.02.2008: Een dag met de kinderen | 06.10.2006: Kinderen | 14.08.2006: De dagen korten | 10.08.2006: Dienstmededeling | 10.07.2006: Snailmailspam | 08.07.2006: Op kamp | 08.07.2006: Bijna weg

2 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.