Houffalize

Een vreemde plaats, Houffalize. Een dorp met meer hotels dan huizen, lijkt het wel.

En dan een beetje buiten het dorp nog eens een massief groot vakantieverblijf in de vorm van een enorm cruiseschip, met zo’n zwembad dat een tube naar de buitenwereld en dan weer naar binnen heeft.

Er lopen hier meer Vlamingen en Hollanders rond dan wat anders. Ons hotel wordt gerund door Antwerpenaars. De aanduidingen in de stad zijn bijna allemaal tweetalig. En het equivalent van de go-carts aan de zee, dat zijn hier de mountain bike-verhuurders.

Weird, weird, weird.

Op Gentblogt zou ik zeggen: we trokken voor u op verkenning. Een fotografische impressie:

De pompiers

In de bossen

Paddestoels

Bezen

Bloemetches

Bussen en fietser

Tetragrondbedekking

Beware of dog

Als we morgen nog energie hebben om vóór ons vertrek nog op stap te gaan, ga ik nog wat foto’s van het dorp zelf pakken. Van de papegaai die iedereen nafluit bijvoorbeeld. Of van de straat-vol-hotels. Misschien vanavond al, eigenlijk.

*hits self in head for forgetting tripod*

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.