Telenet en planning

‘t Is zelfs niet eens dat ze niet duidelijk kunnen zeggen wanneer ze ergens gaan komen, daar bij Telenet. ‘t is dat toen ik thuis kwam woensdag ik deze mail in de brievenbus zag staan blinken:

Telenetafspraak

Zeer goed op tijd verstuurd, die mail. :)

Geschreven al luisterend naar: Thelonious Monk – The Thelonious Monk Orchestra At Town Hall – Off Minor

Elders over misschien hetzelfde

26.07.2012: Telenet lanceert (2): een dooie mus | 26.07.2012: Telenet lanceert | 05.09.2008: Telenet support | 22.01.2008: Ruthlessly efficient TV viewing | 19.08.2006: Kaka | 28.07.2006: Afzetters | 09.05.2006: Off and on | 06.03.2006: Geen TV | 16.02.2006: Telenet e-mail

One Comment

  • Zoals wij laatst een “persoonlijk bericht voor de bewoners van dit huis” vonden van de service minded company. En dat om te zeggen dat ze omwille verbetering van het netwerk en hun diensten werken moesten uitvoeren die een kleine onderbreking teweeg zouden brengen tussen 8h en 12h in onze wijk.
    Onze postbode heeft de dag van de aangekondigde onderbreking de brief om 11h57 in bus gegooid (live meegemaakt). Zo wisten we ook weer waarom het een en het ander niet werkte.
    Gelukkig had een van de buren een onbeveiligde wireless via ADSL en kon ik naarstig verder werken.

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.