Alleen

Trr. Hele avonden zit ik hier alleen thuis, met vier kinderen. ‘t Is proper: madam zal wel uitgaan.

“Vergaderen”, heet dat dan. Gisteren vergadering zogezegd van de buurtgroep, en vandaag vergadering zogezegd vergadering op de van de kinderen, alwaar ze zogezegd klasafgevaardigde of zoiets zou zijn.

Ik geloof daar allemaal niet al te veel van. Ik ben nog niemand tegengekomen die haar op één van die vergaderingen zou gezien hebben. Ja, een paar mensen misschien, maar die kunnen net zo goed ook in het complot zitten.

En dus zat ik moeder, moederziel alleen naar The Block te kijken: kssss! bitchy!

Terwijl het dedju op BBC2 het programma was dat ik eigenlijk wou zien: Stephen Fry over (zijn, en andermans) manische depressiviteit.

Stephen Fry is mijn held.

9 reacties op “Alleen”

  1. ‘Making History’ zou met de huidige politieke toestanden hier verplichte lectuur moeten zijn.
    Enverder ook ‘The Hippopotamus’ en ‘The Liar’ (schitterend plot!!) of course…

  2. men zegge het voort: Pieter De Crem en Jef Tavernier discussiëren mee op het Aalterse vrtnieuws.net-forum (verkiezingen06) Al is dat in het geval van Pieter De Crem niet steeds onder eigen naam 🙂

  3. Geef toe, als the block op tv is, is het toch niet erg van alleen thuis te zitten he ;-).
    Trouwens, volgende week kan ik je aanraden om ‘s avonds nog naar The IT-Crowd te kijken op Canvas. De eerste aflevering was super gisteren.

  4. En ik was net van plan om aan San te vragen of ze goesting heeft om op zondagmorgen tussen 11 en 12 aan figuurcorrectie te gaan doen in de Sportschuur. Het is niet omdat we het nodig hebben, hé. i. wil niet want het is haar veel te vroeg op zondagmorgen! 🙂 Bij deze: San?

Reacties zijn gesloten.