Allez dan

Omdat ze het zo vriendelijk vragen, maar ik ga er echt geen gewoonte van maken: de heren gKush, Fans en noy-Z, beiden idolatoren[?], delen me emailsgewijs mede dat ze beginnende bloggers zijn en wat reclame willen maken voor zichzelf (euh, voornamelijk hun weblog, http://modelstaat.blogspot.com, mag ik hopen).

Tsss. Zo moeilijk is dat nochtans toch niet, veel mensen op een weblog krijgen? Gewoon schrijven dat tien andere mensen die ook op de internets zo’n website hebben, kiekens zijn, of homo’s (heaumeaux zo u wilt), of dat ze fascisten zijn of linkse rukkers? Dan komt dat toch meestal voor mekaar?

En, uiteraard, als dàt niet lukt, Blote Wijven, natuurlijk.

12 Comments

Zeg uw gedacht

Navigatie

Vorige entry:

Volgende entry:

» homepagina, archief

Vriendjes

<insert standard disclaimer>

Alles wat hier staat is mijn eigen opinie. Het wordt niet nagelezen of goedgekeurd door mijn werkgever voor het on-line komt, en ik bied geen enkele garantie voor kwaliteit of correctheid.

Mijn werkgever is het niet noodzakelijk eens met wat ik schrijf, en het spreekt vanzelf dat hij dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk kan zijn voor wat ik hier publiceer.