Michel Vuijlsteke's weblog

Tales of Drudgery & Boredom.

Allez dan

Omdat ze het zo vriendelijk vragen, maar ik ga er echt geen gewoonte van maken: de heren gKush, Fans en noy-Z, beiden idolatoren[?], delen me emailsgewijs mede dat ze beginnende bloggers zijn en wat reclame willen maken voor zichzelf (euh, voornamelijk hun weblog, http://modelstaat.blogspot.com, mag ik hopen).

Tsss. Zo moeilijk is dat nochtans toch niet, veel mensen op een weblog krijgen? Gewoon schrijven dat tien andere mensen die ook op de internets zo’n website hebben, kiekens zijn, of homo’s (heaumeaux zo u wilt), of dat ze fascisten zijn of linkse rukkers? Dan komt dat toch meestal voor mekaar?

En, uiteraard, als dàt niet lukt, Blote Wijven, natuurlijk.

12 reacties

 1. Nee Michel, het moet zijn,
  Fans gKush en noy-Z delen mee…
  Fans als in idolatrie…
  Bedankt.

 2. Bij deze:
  Tienvoudig linksrukkend fascistisch homofiel kieken!

  =10 x (10 x 10) x 10 x10 x 10 = 1.000.000 lezers.

  Dat is rap verdiend, bedankt voor de tip. We zullen ze delen, omdat je me zo goed hebt geholpen.

  Alhoewel ik niet zeker ben dat ik dat soort lezers wel wil aantrekken.

 3. Of deze natuurlijk: Bart? Is dat niet die Antwerpse pipo met een weblog zonder rss?

 4. Serieus? Bart heeft écht rss aan zijn weblog hangen, en de URL van de feed is http://users.telenet.be/be.bartlog/rss.xml ? Dan moet ik eigenlijk mijn bewering van daarnet amenderen, en spreken van Bart, die Antwerpse nitwit met een weblog zonder degelijke rss-feed?

 5. Oah, ik lach dubbel!
  …”A bit later my wife returns home from the horse-riding centre”… Ze had een nieuw bit
  laten steken !
  En ook nog: “You stupid recorded woman!”

  Plat, ik lag lach plat, nog een geluk dat ik mijn bit nog heb kunnen inhouden!

 6. En wat is er dan wel mis met dat kieken van een rechtsrukkende RSS van mij? Is’t weer niet schoon genoeg geprogrammeerd gekopieerd, nee?

 7. excerpten, eikes bah

  full feeds or bust, baby

 8. RSS is overrated!

  Nee serieus, ik zie eigenlijk alleen maar nadelen aan RSS. Ik schrijf een blog voor mezelf, niet voor mijn lezers. Mijn lezers moeten maar mijn boek kopen. Dan heb ik er tenminste nog iets aan. Neh-sè.

  *O wat zijn we weer gemeen(d) vandaag*
  (Zou het feit dat ik vannacht maar één uurtje geslapen heb en toch niks nuttigs heb kunnen doen er iets mee te maken hebben?)

 9. Maar Michel toch, gij met uw gecentraliseerd RSS-politburo altijd! Die feeds moeten u de smaak te pakken geven om naar de weblog zelf te surfen. Waarom zouden de mensen anders tijd steken in een vormgeving die eens wat afwijkt van de standaard stramienen die vijf miljard andere bloggers ook gebruiken? Als je alles samenvoegt in uw RSS reader mis je toch de sfeer van elke specifieke blog, de creativiteit, het gemeenschapsgevoel…
  Dus nee, ik zal niet zwichten voor de druk. Mijn RSS feed blijft quotes verzenden.

  Ik zou trouwens toch niet weten hoe ik dat moet veranderen.

 10. Ge zijt alletwee pipo’s. De enige die in mijn feedreader blijft zitten met excerpten is Heather Armstrong. Al de rest: bleh.

  Niets van “de smaak te pakken geven”. Als dat echt de bedoeling zou zijn, dan zou de feed een teaser bevatten en niet arbitrair de eerste pakweg 200 karakters van een entry.

Zeg uw gedacht

© 2018 Michel Vuijlsteke's weblog

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑